Followers

Pages

Tuesday, August 2, 2011

:: Seminit bersama Dayang Nurfaizah ::



Hye bloggers...
Assalamualaikum dan salam Ramadhan..

Last week, Company aku ada event kat Mid Valley. Huhu, terpaksalah bekerja lebih masa
Sabtu Ahad. Memang tak sempat nak rehat-rehat lah kan..
Bila Dayang Nurfaizah buat show kat main stage...dapat dengar suara dier ajew.

Wahai lah, kak Dayang...lagu apew yang ngko nyanyi tuh..

Nasib baik, bila photografi session, aku dah boleh chow. Break tyme masa tuh..
sempat jugak bergambar kenangan abadi dengan Dayang..
Aku sukew lagu-lagu die...
Rambut aku kusut masai kerana berlari berkejaran meredah
orang ramai kat Mid Valley tuh, semata-mata nak bergambar
dengan Dayang. Thanks bayi momot, pandai amek queue jadi photografer.

Hurm...dia pun apa kurangnya, dalam diam-diam peminat
Dayang Nurfaizah rupanya..

jom like!! www.tips-fb.com

1 comment:

  1. salam adeq comel.. ini akak dari On My Way to Find My Own Polaris yang kat bawah sinun ni... sbnrnya akak dah tukar akak punya blog address 7 bulan lepas.nnt adeq tukar la ye..

    http://misspolaris.blogpsot.com

    ReplyDelete