Followers

Pages

Saturday, January 22, 2011

:: victoria secret, pure seduction ::



hye friends...

yeay...akhirnya dapat jugak qissahara mendapatkan pure seduction, victoria secret
fresh delivery from US.... thanks to mel yang dah makin hot sebab
jadi supplier victoria secret..huhu...

nice smell, manis-manis gitu...
so sape-sape yang suke perfume yang tak terlalu strong baunya..
i suggest u to get this pure seduction...

have a try buddies....
bye...
jom like!! www.tips-fb.com

Monday, January 17, 2011

:: wajahku berkaca mata baru ::


hye bloggers...
apa khabar you all ?? hope sihat lah yee.....happy aje walau onak dan ranjau patut ditempuhi.
okay...entri kali ni nak share story kacamata baruku.
namanya "Lee Pink" sebab frame n holder kaler pink, n jenama Lee~
dah lebih sebulan kacamata lama i patah, then tak sempat nak buat baru.
disebabkan power rabun yang agak melampau,
memang i hidup dalam sengsara bila tiada kacamata. Power rabun mencecah 450 weyh..
bila malam, i dah kena bukak contact lens...mulalah meraba-raba bila nak
pandang skrin laptop....huhu....memang sengsara..

Now dah ada spec baru....yeay..seronok.
orang kata muka i nampak macam budak baik jew...
nerd jew....ye kew??

jom tengok!!!



wahhhh..memang nampak baik...awwww..
hilang kegedikan!!!

jom kawan dengan i...sebab i suka kawan ngan you all~
bye..


jom like!! www.tips-fb.com

Sunday, January 16, 2011

:: thanks my sweety ::

A friend is like a flower,
a rose to be exact,
Or maybe like a brand new gate
that never comes unlatched.
A friend is like an owl,
both beautiful and wise.
Or perhaps a friend is like a ghost,
whose spirit never dies.
A friend is like a heart that goes
strong until the end.
Where would we be in this world
if we didn't have a friend.


thanks for grab the award as my bestest buddy..
you make me feel strong..
you make me smile ...like a princess..
i'll pray for your happiness...ever after~

a thousands thanks n tightly hug...
you are mean to me...
friends forever....
i love you~
jom like!! www.tips-fb.com

Wednesday, January 12, 2011

:: hearti ku ::




~im sorry troubling you~


jom like!! www.tips-fb.com

Tuesday, January 11, 2011

:: Teruja dapat tengok nih!! ::

hello guys.....




thanks for being here !!
video
video ini bermotifkan perasaan teruja aku!!
enjoy the video....
memang aku macam budak-budak terkinja-kinja kalau nampak flight kat atas langit..
tapi, yang kali ini....flight betol-betol nak landing atas kepala aku weyh..
itu yang aku teruja tuh!!

sweet moment with you guys...
jom like!! www.tips-fb.com

:: 11.1.11 ::

hye you all....
selamat hari 11 januari 2011.
saje je nak buat entri bertajuk 11.1.11. Number 1 is my favourite number tuh~
tak de ape sangat nak share dalam entri kali ni...
just nak share new magazine yang i baru beli..
magazine cosmopolitan cover page Lisa Surihanani comel!
i memang suka beli magazine fashion, tapi tak la tiap-tiap bulan dok beli
magazine cosmopolitan, mesti tukar-tukar selera setiap bulan!
asalkan, magazine tuh boley membantu i memberi input pasal
fasyen and hiburan itu da cukup memadai~
apa yang ada jual, tengok cover page Lisa surihani pulak tuh....that's why i ambik.
alahai, comel nyer kamoo....jeles la weyh!!


Dalam koleksi magazine i, rasanya dah banyak da magazine yang ada cover page
Lisa Surihani...good job Lisa, you makin sweet...latest dia appear kat Cosmopolitan
edisi januari 2011...( sweet lah!!) da makin jeles da ni...

hahaha...

Antara hot isu yang ada dalam magazine ni...
-senarai finalis untuk cover star search...you all comell! gewd luck eyh.
-rahsia kulit cantik tanpa bazir wang dan masa
-Fesyen terbaru gaya 2011
-Tips kendali tabiat buruk buah hati..
-More story about Lisa Surihani..She's not Drama Queen..

okay....happy reading..

jom like!! www.tips-fb.com

Monday, January 10, 2011

:: Pool @Pulau Jerejak ::

hye...Qis Sahara sudah jatuh hati dengan sukan pool!!
ini kerana beliau telah diberi latihan intensif sehari semalaman di pulau jerejak
untuk persiapan mental dan fizikal dalam permainan ini.
Bila-bila masa aja Qis sahara akan mewakili satu pertubuhan sosial
untuk berperang dalam sukan ini....~yeah..

lihat lah dunia....aksi dan lagak ku bermain pool!!
Qis sahara kini sudah mampu bersaing dengan pemain dunia...(ngeee!!)
memang hebat qis sahara beraksi sehingga dapat memenangi game pertama menentang sifu!
Tq sifu~

Memang ada rasa nak melonjak-lonjak dan terkinja-kinja bila
bola dapat shoot masuk lubang gol!!
hahahaha( gelak besar) walaupun sakit pinggang dan jariku jadik kremm!!

thanks sifu, akan ku buktikan pada dunia....tunjuk ajarmu
memberi seribu makna..(Think before Act!)

Demi negara yang tercinta, dicurahkan bakti penuh setia..
lalalallalalalla.....lallalalalall......

jom sifu, kita lawan lagi...kali ni i berani betting nyawa la sifu!!
mana tempat?? bila??
cakap ajew......gua set ajerr!!!
jom like!! www.tips-fb.com

Sunday, January 9, 2011

:: Just like a rose ::

You treat me like a rose
You give me room to grow
You shone the light of love on me
And gave me air so I can breathe
You open doors that close
In a world where anything goes
You give me strength so I stand tall
Within this bed of earth
Just like a rose

And when I feel like hope is gone
You give me strength to carry on
Each time I look at you
There's something new
To keep our loving strong
I hear you whisper in my ear
All of the words I long to hear
Of how you'll always be
Here next to me
To wipe away my tears

And now I've finally found my way
To lead me down this lonely road
All I have to do
Is follow you
To lighten up my load

~thanks for the red rose~
jom like!! www.tips-fb.com

:: hAPPY bESDAY mAK nGah ::

Happy besday to you,
Happy besday to you...
happy besday to mak ngah,
happy besday to you...
Entri ni khas di dedikasikan kepada mak ngah
sempena ulangtahun harijadinya 9 januari 2011.

may all your wishes come true...keep happy ever~

first tyme hangout dengan mak ngah,
yeay..dapat celebrate besday kat red box!
dia sangat sporting!! huhu...
NICE TO KNOW YOU...


nyanyi-nyanyi sambil mamam kek..
terharunyerr.....mak ngah suap kek yang sedapp itu..
mak ngah kenapa tak suap banyak-banyak2?
kek tu sangat sedapp....yummmyy~

sangat puas dapat spent tyme dalam red box,
3jam dok melalak....sampai lagu dangdut ngan nasyid pon
kitorang sebat!! huhu...by the way, sweet moment with you guys.
i'll keep this in my memories..ever~

thanks you guys....you all make me "HAVING YOU"
mak ngah: besday gurl happy-happy selalu ea....

jom like!! www.tips-fb.com